Streetdance
 
       
 
Homepage
 
Jazzdans
 
Verenigingsinfo
 
Nieuwsbrief
 
Agenda
 
Lesrooster
 
Jazzgroepen Kids
 
Jazzgroepen Trends
 
Streetdance
 
Selectiegroepen
 
Dans volwassenen
 
Sportlessen
 
Kledingverhuur
 
Reporter
 
Foto 's / Video's
 
Working 9 to 5 - Deel I
 
Working 9 to 5 - Deel II
 
Forum
 
Gastenboek
 
Linkenpagina
 
S       
 
 
T
 
 
R
 
 
E
 
 
E
 
 
T
 
 
 
 
 
 
 
Naast Jazzdance is Streetdance momenteel mateloos populair. Ook bij Spirit kun je terecht voor deze dansvorm. Onze groep Streetwise heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld en is voor velen het hoogtepunt tijdens de diverse optredens.

Voorwaarden Streetwise: 
 
*Deelname aan één van de andere dansgroepen van Spirit is verplicht (dit met het oog op de techniekbeheersing).
*Deelname vanaf 14 jaar.
*Extra uur, er komt 5 Euro per maand bovenop de contibutie.
*Verenigingkleding is verplicht, kleding voor optredens wordt met elkaar bepaald en betaald.Streetwise

Vanaf 14 jaar kunnen Spiritleden deelnemen aan Streetwise. Dit is een speciale streetdancegroep die 1x in de 2 weken een les krijgt in de gymzaal van de Lingebolder. Aangezien de leden van Streetwise al lid zijn van één van de andere dansgroepen van Spirit, kunnen de oefeningen worden overgeslagen en wordt er iedere les keihard gewerkt aan een spetterende choreografie. Deelname aan Streetwise vraagt een behoorlijke dosis danservaring, niveau en tempo liggen hoog. Deze les wordt gegeven door Esther van Iperen op de woensdagavond van 21.00-22.00 uur (Lingebolder).
D       
 
 
A
 
 
N
 
 
C
 
 
E

Trendsgroepen

In de Trends dansgroepen wordt regelmatig een streetdance-choreografie aangeleerd. De leiding van Spirit is echter van mening dat dansen zonder een goede basistechniek vermeden dient te worden. Zonder goede technieken neemt de kans op blessures namelijk toe en bovendien zal het niveau op den duur stagneren.  Onze Trendslessen bieden, naast een juiste techniekontwikkeling en lichaamsbeheersing, leuke dansen die prima in het huidige tijdsbeeld passen.