Dans volwassenen
 
       
 
Homepage
 
Jazzdans
 
Verenigingsinfo
 
Nieuwsbrief
 
Agenda
 
Lesrooster
 
Jazzgroepen Kids
 
Jazzgroepen Trends
 
Streetdance
 
Selectiegroepen
 
Dans volwassenen
 
Sportlessen
 
Kledingverhuur
 
Reporter
 
Foto 's / Video's
 
Working 9 to 5 - Deel I
 
Working 9 to 5 - Deel II
 
Forum
 
Gastenboek
 
Linkenpagina
 
D       
 
 
A
 
 
N
 
 
S
 
 
 
 
 
V
 
 
O
 
 
L
 
 
Ook voor de wat oudere dansliefhebbers zijn er leuke lessen bij Spirit te volgen. Zowel voor de beginnende danser als voor de ervaren danser zijn er passende uren. Vanaf 18 jaar kun je de sfeer komen proeven in één van onderstaande groepen.

 
*Géén mobiele telefoons in de zaal.
*Vereningskleding tijdens optredens verplicht.
 



DamesDanceMix

De DDM-groep is een gezellig groep waarbij het plezier in het dansen voorop staat. Ondanks veel verschil in niveau binnen de groep wordt iedereen welkom geheten. Er is dus plaats voor zowel beginners als de meer gevorderde danser. De lesopbouw van een standaard jazzdansles wordt ook hier gevolgd. Ook neemt de groep regelmatig deel aan optredens. Met het plannen van een optreden onstaat namelijk een duidelijk doel om naar toe te werken. De lessen worden gegeven in de gymzaal van de Lingebolder door Esther van Iperen (donderdag / 19.45-20.45 uur).




W
 
 
A
 
 
S
 
 
S
 
E
 
 
N       
 
 
E
 
 
N

Elan

Elan is de damesselectie van Spirit. Deelname is dus alleen mogelijk na selectie of auditie. Deze volwassen selectiegroep bestaat nog niet zo lang maar is wel gelijk succesvol gebleken. Met 2 van hun dansen zijn ze al uitgekozen door de KNGU voor een theateroptreden. Veel wisselende opstellingen, lyrische bewegingen en afwijkende ritmes zijn de kenmerken van deze hardwerkende groep die slechts 1x in de 2 weken kan trainen. De lessen worden gegeven op woensdagavond van 21.00-22.00 uur in de gymzaal van de Lingebolder (Esther).