GroepsInfo
 
 Homepage 
 Jazzdans 
 Verenigingsinfo 
 Lesrooster 
 Groepsinfo 
 Nieuwsbrief 
 Agenda 
 Reporter 
 Diploma's 2004 
 Gastenboek 
 In de les 
 Dinershows 2004 
 Foto-album 
 24-5 / Voor de pauze 
 24-5 / Na de pauze 
 Linkenpagina 
 
 

Aangezien hier veel leuke foto's te bewonderen zijn,
kan het even duren voor de pagina in z'n geheel geladen is!Groep 3-4-5

Groep 3-4-5 is een zeer grote groep die traint op donderdag.Vanaf 6 jaar zijn de kinderen in staat om serieus een dans aan te leren en daar zijn we dan ook druk mee bezig! Natuurlijk doen we ook oefeningen om een goede lichaamshouding aan te leren. Bovendien spelen we af en toe toneel, want een echte danser kan ook een beetje acteren.Dit jaar beginnen we met een dans op het liedje Liefdeskapitein van K3. Helaas is er een enorme wachtlijst voor dit uur, dus wil je meedoen, geef je dan tijdig op!

Dansgroep Swing

Vlak voor de zomervakantie 2002 zijn we gestart met een pré-selektie om de doorstroming naar de gewone selektiegroepen te versoepelen.Twaalf meiden zijn hiervoor uitgekozen en ze oefenen iedere woensdagmiddag.
Hun allereerste echte dans was: 'Winding me up'. Hiermee waren ze gelijk succesvol want ze mochten deze dans nogmaals laten zien, maar dan in het Congres Gebouw te Den Haag.
De tweede dans voor deze groep was Spring. Ook dit bleek succesvol want met deze dans mogen ze (eind juni 2004) naar het theater te Deventer. Met de dans voor komend seizoen zijn de meiden ook al gestart en dat wordt een choreografie op het nummer Witchdocter.

DamesDanceMix

De DamesDanceMix-groep is vooral veel lachen! Toch wordt er ook hard gewerkt en de dans Children was dan ook een stuk moeilijker dan de gospel van het seizoen daarvoor. De dans van dit seizoen was September en bovendien swingden de dames op de vrolijke noten van Happy Days. Het nieuwe seizoen begint de groep met de dans I'll be gone op het gelijknamige liedje van Krezip.

Dansgroep Focus

De tienerselektie wordt tegenwoordig Focus genoemd!
Na de jaren '60 dans van 2002, studeerden de meiden in 2003 een adagio in op het prachtige nummer Forever Autumn. Dit
seizoen werd er gewerkt aan de dans Hartenvrouw. Het nummer gaat over een kaartspel en is afwisselend rustig én dynamisch. De allernieuwste dans voor deze groep heet Latinos, een swingend, lekker snel nummer. Tijdens het tweede couplet dansen er 3 breakdancers mee.Dansgroep Elan


Dansgroep Elan is de volwassen selektiegroep en bestaat uit 10 dames. In hun eerste seizoen (2004-2004) waren ze gelijk succesvol want ze werden met hun dans Butterfly uitgekozen voor de Landelijke demogyjadaHun nieuwe dans is op muziek van de Nederlandse band Kayak en heet Water for guns.

        
         


Streetwise


Streetwise is de streetdance-selektie. Ook voor deze groep is dit het eerste seizoen. Zowel Elan als Streetwise trainen op de woensdagavond. Ze lieten hun eerste dans Breathe zien tijdens de vrijmarkt en de dinnershows, bovendien dansten ze een extra stuk in de dans Rock your body. Het tweede seizoen dansen ze op Let's get it started van The black eyed peas.

         
          Groep 5-6-7

Groep 6-7-8 is vorig seizoen gesplitst. Groep 5 is erbij gekomen en groep 8 is naar de dinsdag verhuisd.
Op de donderdag hebben we nu een groep 5-6-7 en op de dinsdag de groep Trends 1. Deze laatste groep is voor meiden vanaf 11 jaar. Dit seizoen haalt groep 5-6-7 een oude dans op voor de verenigingsuitvoering in november. Het gaat om het nummer Let's all chant en staat beter bekent als de stokkendans.

 

 


Trends 1Trends 1 traint op de dinsdagmiddag en bestaat uit tieners die graag op de laatste hits dansen. Leuke showdansjes of streetdance stukken behoren ook tot hun repertoire. Dit seizoen zullen ze gaan dansen op het nieuwste nummer van Janet Jackson.

Dansgroep Twister

Twister staat ondertussen goed bekend. Zoals je elders op deze site kunt lezen zijn deze 16 meiden al 3x uitgenodigd voor een theater-demogyjada! Natuurlijk hebben ze ook nu weer een flitsende dans ingestudeerd. Show dit keer! Het aanstekelijke nummer Copacabana werd opnieuw door de KNGU uitgekozen, maar deze keer voor de Landelijke Demogyjada te Apeldoorn!! De dans voor het nieuwe seizoen wordt totaal anders. Technisch ingewikkeld en op onregelmatige muziek. Het nummer gaat Airborn heten.


Trends 2

Deze gezellige groep tieners werkt keihard en gaat dan ook met sprongen vooruit! April j.l. deden ze opnieuw mee aan de regionale demogyjada, deze keer te Utrecht. Hun dans op muziek van Kelly Rowland hebben ze voor het eerst tijdens de dinershows laten zien. Net als Trends 1 beginnen ze dit nieuwe seizoen met een choreografie op het nieuwste nummer van Janet Jackson.
 
 
 

AerobicsCombiWorkout

Zowel op de dinsdag- als op de donderdagavond wordt er keihard gewerkt tijdens de AerobicsCombiWorkout. Niet alleen verbeteren we hier de conditie, maar ook de verschillende spiergroepen worden stevig getraind. Buik- billen- en beenspieren staan hierbij centraal. Af en toe doet deze groep ook mee aan uitvoeringen. Tijdens de verenigingsuitvoering van dit seioen zijn ze zeker van de partij. U ziet, naast hard werken is het bovendien erg gezellig!