Spirit4DanceSpreekt
 
 Homepage 
 Jazzdans 
 Verenigingsinfo 
 Lesrooster 
 Groepsinfo 
 Nieuwsbrief 
 Agenda 
 Reporter 
 Gastenboek 
 Foto 's 
 Kledingverhuur 
 Stage Noes 
 In de les 
 Diploma's 2005 
 Demogyjada 2005 
 Dinershows 2004 
 Nieuwe Doelen 2003 /1 
 Nieuwe Doelen 2003 /2 
 Nieuwe Doelen 2003 /3 
 Forum 
 Linkenpagina 
 
 

Forum
 
Spirit4Dance Spreekt is het forum van onze jazzdansafdeling. Het is bedoeld als een spreekbuis voor alle leden.
 
In het forum kun je reageren op een onderwerp (topic / thread) of zelf een onderwerp aanmaken. Aangezien niet iedereen bekend is met de werking van een forum volgt hieronder een korte uitleg.
 
Klik op onderstaande link (Spirit4DanceSpreekt) en aangekomen op het forum kun je je gratis laten registreren. Dit kan onder je eigen naam maar als je onherkenbaar wilt blijven, kun je ook een pseudoniem (schuilnaam) invoeren. Na het invoeren onderaan de pagina op de button submit klikken en je bent geregistreerd.
 
Reageren op een onderwerp kun je doen door simpelweg op het onderwerp te klikken. Je komt dan in een ander scherm waar je het icoontje 'new topic' kunt aanklikken. Er verschijnt nu een veldje waarin je je tekst kunt typen. Ben je klaar met je bericht dan staat er onderaan de pagina 'post topic' letterlijk vertaald: het op de post doen van je reactie. Klik je hierop dan is je bericht on-line. Zijn er al meerdere reacties, dan kun je hier weer op reageren door op het veld 'reply' te klikken. Succes!
 

 

 
Spelregels
 
Een forum is niet bedoeld om mensen te bedreigen of te beledigen. Alle berichten met daarin vloeken, scheldwoorden, kwetsende of discriminerende teksten zullen worden verwijderd!
                                  
 
 
Registreer
 
Een forum zonder reacties is géén forum dus surf snel door naar onderstaande link en laat van je horen!
 
NB>Veel leden hadden zich al laten registreren, maar helaas zijn we overgestapt naar een nieuwe provider. Opnieuw registreren dus!
                                                                                               


Spirit4DanceSpreekt!